Finca San Blas Parcela Las Hormas raudonas sausas vynas

15.99

Raudonasis sausas vynas Finca San Blas Las Hormas su saugoma kilmės vietos nuoroda iš Valensijos regiono Ispanijoje. Iš 90% “Merlot” ir 10% “Tempranillo” rūšies vynuogių. 14 mėnesių brandintas smulkiagrūdėse ir lengvai skrudintose prancūziško ąžuolo statinėse iš Allier miškų

Rekomenduojame vartoti 16-18°C temperatūros

Kilmės šalis: Ispanija. Pagaminta ir išpilstyta: Finca San Blas S.L., Ispanija.

Tūris: 0,75 l.

Puikiai dera prie:

  • įvairių rūšių raudonos mėsos ir žvėrienos,
  • aštrių troškinių,
  • pusiau minkštų ir brandintų sūrių, „foie gras“,
  • paštetų ir šaltos mėsos.

preloader